torstai 25. lokakuuta 2012

R.L.Stine: Painajainen kesäleirillä


 
Kirja kertoo Wendystä ja hänen pikkuveljestään Elliotista. He ovat menossa perhelomalle vanhempiansa kanssa, mutta joutuvatkin vahingossa Kuningas Hyllyvä Hillon urheiluleirille. Aluksi Wendy ja Elliot ovat innoissaan leiristä, mutta myöhemmin Wendy alkaa huomata, että hänen kavereitaan alkaa kadota leiriltä. Hän aikoi selvittää mitä leirillä oikein tapahtuu seuraamalla ohjaajia illalla metsään, ja siellä hän sai tietää että leiri ei ollutkaan mikä tahansa urheiluleiri.

Päähenkilö Wendy on kaksitoista-vuotias. Hänellä on yksitoista vuotias pikku veli. Wendi on hoikka ja hänellä on ruskeat hiukset ja- silmät. Wendy harrastaa uintia, mutta ei silti pidä kauheasti urheilusta toisin kuin hän pikkuveljensä Elliot. Hän on voitonhaluinen ja innokas urheilija.

Kuningas Hyllyvä Hillon leiri on täynnä erilaisia urheilulajeja. Leirin ympärillä on metsää ja tytöt ja pojat yöpyvät eri taloissa. Leirillä voi harrastaa mitä vain urheilulajia: uintia, jousiammuntaa, pingistä..
Kirjan tapahtumat kerrotaan nykyajassa Wendyn näkökulmasta.  Mielestäni kirja oli ihan ok. Juoni oli selkeä, mutta vähän tylsä.
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti