keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Monimutkaista rakkautta kiertueellaGirl Online: On tour (2015, WSOY) on Zoe Suggin eli Zoellan kirjoittama rakkausromaani, joka on jatkoa kirjalle Girl Online (2014, WSOY). Kirja kertoo lukiolaisesta Pennystä, joka ensimmäisessä kirjassa rakastuu Amerikkalaiseen laulajatähteen Noahiin, kun Penny itse asuu Englannissa Brightonissa. Toisen kirjan alussa he ovat seurustelleet jo vähän yli puoli vuotta.


Noah on pyytänyt Pennyn mukaan hänen Euroopan kiertueelleen. Penny on hyvin innoissaan kiertueesta, mutta kaikki meinaa mennä pilalle jo ensimmäisessä konsertissa joka on Brightonissa kun Penny saa paniikkikohtauksen. Penny kuitenkin onneksi pääsee kiertueelle mukaan ja on tosi onnellinen. Kiertue-elämä ei kuitenkaan ole niin mahtavaa kuin Penny oli toivonut.


Kirjassa käydään läpi Pennyn omia ahdistuksia, epävarmuuksia ja suhteen vaikeuksia. Kirjassa selviää myös kuinka tärkeää on ystävyyssuhteet ja anteeksiantaminen. Henkilökohtaisesti pidin kirjasta paljon. Siinä kerrottiin kaikki suoraan, oli romantiikkaa, oli draamaa ja myös hauskuutta. Kirjan tunnelma oli myös tosi mukava ja kirja oli pakko ahmia heti yhdeltä istumalta. Pidin myös siitä että kirja on minä-muodossa ja siten mukavampi lukea.  Suosittelen kirjaa eniten nuorille ja nuorille aikuisille. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti