perjantai 29. tammikuuta 2016

Neropatin päiväkirja: Kolmas pyörä

 
Jeff Kinney 
2012 
sarjakuvaromaani 
 
Kirja Neropatin päiväkirja, Kolmas pyörä kertoo henkilöstä Greg Heffley joka etsii tanssiparia ystävänpäivätansseihin, hän kokee erilaisia kommelluksia parhaankaverinsa Rowleyn kanssa ennen tanssiaisia. Rowleyllä ei myöskään ole paria tansseihin, mutta se ei paljoa Gregiä lohduta.  
Kirjan päähenkilö on nimi on Greg Heffley. Greg on nuoripoika joka on aika arvaamaton, mutta Greg on myös todella hauska ja mukava. Gregin paraskaveri Rowley on yksi tärkeistä sivuhenkilöistä. Rowley on mukava Gregille ja yrittää aina auttaa parhaansa mukaan, mutta ei aina onnistu. Välillä Gregin mielestä Rowley pilaa asioita mutta silti he ovat parhaita kavereita. Myös Gregin vanhemmat, veljet Rodrick ja Manny, ja Gary-Setä ovat tärkeitä henkilöitä kirjassa. Gregin Äiti ja Isä ovat ihan mukavia, mutta luonteeltaan aika tarkkoja. Rodrick on taas Gregin iso veli ja Manny on Gregin pikkuveli. Greg on ihan kiva Gregin mielestä, mutta välillä ei... Manny on luonteeltaan aika ujo ja ei omista paljoa kavereita. Gary-Setä on mukava persoona. Hän auttaa Gregiä kirjassa paljon. Esim. silloin kun hän on vaikeissa tilanteissa 
Kirjan tapahtumat sijoittuvat Gregin ja hänen kavereidensa koteihin ja myös Gregin kouluun. 
Teema kirjassa on nuorten ongelmat, ja miten niistä selvitään. 
Aihe on se, että kun Greg etsii kuumeisesti tanssiparia tansseihin. 
Suosittelen kirjaa kaikille, jotka tykkäävät sarjakuvaromaaneista. Kirja on helppoa luettavaa ja kuvilla pääsee enemmän kirjan tunnelmiin.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti